Promo !

Backstretcher

33 avis client

Le prix initial était : €109,00.Le prix actuel est : €89,00.

En stock

Le moyen efficace de combattre ou de prévenir les maux de dos (à long terme). 30 nodules en forme de pouce permettent aux muscles dorsaux de se détendre, en particulier dans la région de la colonne vertébrale. Appliqué par de nombreux thérapeutes.

UGS : 1091 Catégorie :

Description

L'original Backstretcher, le moyen efficace de soulager le mal de dos.

Recommandé par les thérapeutes. Conçu scientifiquement pour améliorer la posture, corriger les différentes courbures de la posture qui causent des douleurs, des raideurs et du stress.

Ultra durable

Fabriqué en bois de hêtre durable

Conception brevetée

30 points de pression pour détendre le bas du dos

Étirement optimal

L’arc de 5 degrés permet un étirement optimal

Fait à la main

Chaque backstretcher est fabriqué à la main et est donc unique.

L’original Backstretcher masse, étire et mobilise votre colonne vertébrale afin que vos symptômes disparaissent. Pour se déplacer correctement, la colonne vertébrale doit pouvoir s’étirer d’environ 5 degrés.

Rétablir la mobilité du haut du dos

En raison d’une position assise trop longue et d’un manque d’exercice, la mobilité de la partie supérieure du dos diminue considérablement chez de nombreuses personnes. Cette lacune est compensée par une mauvaise posture, ce qui entraîne des lombalgies et des cervicalgies. La forme arrondie du Backstretcher Original rétablit la mobilité du haut du dos.

Le prix initial était : €109,00.Le prix actuel est : €89,00.Ajouter au panier

Améliorez votre posture

Les modules massent les muscles longs de la colonne vertébrale, ce qui permet d’assouplir la colonne vertébrale. Au bout d’un certain temps, votre posture s’améliorera. En combinant l’utilisation du Backstretcher avec des exercices abdominaux, vous êtes assuré d’un résultat durable.

Le prix initial était : €109,00.Le prix actuel est : €89,00.Ajouter au panier

Le Backstretcher original est utilisé dans les thérapies suivantes :

L’original Backstretcher, le moyen efficace de combattre ou de prévenir les maux de dos (à long terme). 30 nodules en forme de pouce permettent aux muscles dorsaux de se détendre, en particulier dans la région de la colonne vertébrale. Appliqué par de nombreux thérapeutes.

 • Physiothérapie
 • Chiropratique
 • Yoga
 • Acupuncture
 • Détente

En savoir plus sur les problèmes qui peuvent être résolus et évités grâce à l’original Backstretcher. Votre plainte ne figure pas dans la liste ? Ensuite, demandez à l’un de nos spécialistes des produits quelles sont les options possibles pour vos plaintes.

4.76
Based on 33 reviews
Write a Review

 1. Néerlandais

  Guus

  Echt een top product, 2 keer per dag 5 minuten liggen en mijn rugpijn verdween als sneeuw voor de zon!

 2. Anglais

  Ben (client confirmé)

  Helpt heel erg tegen rugpijn.

 3. Anglais

  Brouwer (client confirmé)

  Topding! Wij hebben ze vele jaren gebruikt in de sportschool voor mensen met lage rugklachten. Zelf gebruik ik ‘m ook al jaren.. Voornamelijk om steeds terugkerende klachten te voorkomen. Na een verhuizing is m’n oude achter gebleven op oude adres. Snel een nieuwe besteld..! Gewoon elke week 2* een kwartier onderhoud.. Nergens last van.. Ik kan ‘m iedereen aanraden met rugklachten.. Ook de nekstretcher is top!

 4. Anglais

  Menno uit Hellevoetsluis (client confirmé)

  TOPPRODUCT!! Ik had last van gespannen spieren in mijn rug wat erg zeer deed. Het straalde uit naar mijn onderbenen en lopen ging moeilijk. Eigenlijk was plat liggen het enige wat hielp Diclofenac werkte een klein beetje valium iets meer. Nu hoorde ik van een kennis over de backstretcher en dan specifiek de rolastretcher ik was erg benieuwd en was sceptisch over een simpel rekje met rollen. Nou dat gekke rekje met de groene rollen werkt écht goed! Mijn rugspieren ontspannen en ik lijk meer rechtop te staan en lopen. De rolastretcher werkte meteen pijnstillend, De nektretcher werkt ook lekker je voelt veel soepeler. Ik gebruik hem nu 6 dgn. En naar de fysiotherapeut hoef ik niet meer. Nu dagelijks erop 4 x 10 min. Belangrijk is wel dat je ontspannen gaat liggen met een muziekje erbij ofzo. Voelt in het begin hard aan maar het wordt steeds aangenamer. Bij mij gaat ie nooit meer weg. Het lopen gaat weer soepel ik kan mijn veters weer strikken en pijnstillers / verslappers zijn weg. Als de klachten helemaal weg zijn dan sta ik er mee op en ga ervoor slapen op liggen en evt. oefeningen erbij. 2×15 min voor onderhoud. Backstretcher bedankt voor deze uitvinding! Ik beveel het iedereen aan!

 5. Anglais

  Marieke Smit (client confirmé)

  Ik heb de rolastretcher samen met de neckstretcher. Ik ben super blij met deze goede kwaliteitsproducten. Ik waardeer het enorm, omdat ik voel wat het allemaal doet. Je lichaam zal er blij mee zijn. Corrigeert op een rustige en kleine stapjes je wervels op een goede manier. Ook kunnen deze producten goed voor je doen wat nog moet herstellen van bepaalde medicatie. Bij mij heeft de rolastretcher samen met de neckstretcher het meest gedaan. Ik gebruik het samen en apart van elkaar. Ik raad deze producten aan iedereen aan voor een goede houding en een goed herstel. Ik kreeg het alleen met oefeningen niet voor elkaar. Ook vind ik het fijn dat je het zelf thuis kan doen en zelf kan bepalen hoelang en intensief je het wilt doen. Bedankt Backstretcher

 6. Anglais

  P.J.Adriaansens (client confirmé)

  Een eerlijke fysiotherapeut wilde dit eigenlijk geheim houden,omdat het hem klanten ging kosten (hij zei dat bij wijze van grap). Maar het klopt wat mij betreft. Ik gebruik hem regelmatig en bij pijnklachten iets vaker en daarna vaak heel lang niet meer. Dus ik ben er blij mee.

 7. Anglais

  Hendriks (client confirmé)

  In het begin was het even wennen aan de bakcstretcher, maar hij bevalt erg goed. Ik heb de afgelopen maanden geen afspraak hoeven maken om mijn rug los te maken!

 8. Anglais

  Mark (client confirmé)

  Hoe simpel kan het zijn ! Een echte aanrader.

 9. Anglais

  Lucia Postma (client confirmé)

  Iedere keer wanneer ik een vermoeide en pijnlijke rug heb is de Rolastretcher voor mij een uitkomst!!

 10. Anglais

  J.Dubbelt (client confirmé)

  Voor mijn klachten is het een goede oplossing. Je moet in het begin wel even doorzetten maar daarna voel ik een enorme ontspanning in mijn rug. Heb van dezelfde backstretcher ook bij mijn revalidatie gebruikt gemaakt.

 11. Anglais

  Martijn (client confirmé)

  Goed om te doen en simpel. Het helpt bij mijn rugklachten vooral voor flexibiteit.

 12. Anglais

  J van der Voortman (client confirmé)

  Wat een prachtig apparaat, als je hem regelmatig gebruikt heb je geen last meer van je rugklachten.

 13. Anglais

  f.vaneijk@vkve.nl (client confirmé)

  simpel en doeltreffend

 14. Anglais

  Johan van den Heuvel (client confirmé)

  Ik gebruik de Backstretcher nu al enige tijd en heeft voor mij zeker voordeel. Al zijn sommige oefeningen niet volledig uit te voeren door mijzelf (gebrek aan mobiliteit) geeft het gebruik van de Backstretcher mij wel degelijk verlichting als ik rugklachten heb. De kwaliteit van de Backstretcher is prima. Ook over de levering van de Backstretcher heb ik geen klachten en het feit dat ik deze korte review schrijf geeft ook aan dat de nazorg (waarin mij gevraagd werd naar mijn ervaringen met de Backstretcher i.v.m. met de rugklachten) ook prima in orde is.

 15. Anglais

  Anita de Boer (client confirmé)

  Bij fysiotherapie heb ik gezegd. De backstretcher en ik zijn één geworden. Ik loop nu al bijna rechtop en mijn ademhaling is sterk verbeterd.

 16. Anglais

  Annet (client confirmé)

  Zeer blij met de backstretcher. Nu ruim een jaar in mn bezit. Bij last van mijn rug weer een aantal dagen gebruiken en dat helpt goed.

 17. Anglais

  de Boer (client confirmé)

  Zeer tevreden misschien iets van antislip er onder maken

 18. Anglais

  Hilde Wolters (client confirmé)

  De Backstrecther zorgt ervoor dat je tussendoor de rug de andere kant op kan strechen: de uitwerking ervan geeft weer ruimte tussen je ribben en aan de achterkant van je rug. Het verbetert je houding in de goede richting! Het is een aanrader voor thuis, scheelt een bezoekje aan de fysio;)

 19. Anglais

  Merel (client confirmé)

  Heel goed maak er veel gebruik van het helpt echt.

 20. Anglais

  Mathias Richter (client confirmé)

  It stretches the back and it helps with combination of swimming and other exercises for lower back

 21. Anglais

  Raeves (client confirmé)

  Alles oké met de bachstrecher , minder rugpijn midden rug, oefeningen die op het blad vermeld staan (bijgeleverd) lukken mij niet, te veel,pijn

 22. Anglais

  Monique (client confirmé)

  Prima apparaat, ik gebruik hem elke dag. En hoef niet meer naar de masseur.

 23. Anglais

  Loes Lamers (client confirmé)

  Werkt perfect voor mij. Borstspieren zijn weer los. Door mijn astma wil dat nog wel eens vast gaan zitten.

 24. Anglais

  Margreet (client confirmé)

  De backstretcher helpt mij enorm als ik last heb van vastzittende spieren en een pijnlijke, vermoeide rug. Ik voel dat mijn rug ook veel soepeler is als ik er regelmatig op lig. Ik ben heel blij dat ik de backstretcher heb aangeschaft en zou niet meer zonder willen.

 25. Anglais

  K.B. (client confirmé)

  Na 2 weken regelmatig gebruiken had ik een maand lang geen klachten meer van mijn bovenrug. Als ik het regelmatig blijf gebruiken dan blijft dit goed gaan.

 26. Anglais

  Jozee van Rheenen (client confirmé)

  Nog weinig resultaat maar ligt ook aan nog te weinig discipline om drie keer per dag erop te gaan liggen. Ik probeer dit consequenter te doen en tips zijn welkom.

 27. Anglais

  E Dijkstra (client confirmé)

  Na diagnose artrose in de onderrug de backstrecher aangeschaft. Nu is de rug soepeler en minder pijnlijk. Kan weer rechtop lopen zonder pijn.Voor mij dus een uitkomst.

 28. Anglais

  Dilien Hendrik (client confirmé)

  gebruikte dit al bij de kinésiste, heb ziekte van Bechterew en gebruik hem voor te kraken(losmaken) bij de dagen dat ik niet naar de kiné ga. Dus ben er heel content mee.

 29. Anglais

  Janny Schuiling Rijnberg (client confirmé)

  Sinds het gebruik van de backstretcher zijn mijn lage rugklachten aanzienlijk verminderd.

 30. Anglais

  Jeffry (client confirmé)

  De Backstretcher is een product dat effectief werkt bij mijn lage rugklachten. De klachten zijn vermindert.

 31. Anglais

  myriam rijsdijk (client confirmé)

  perfect om te zorgen dat je rug rechtblijft

 32. Anglais

  Frans knol (client confirmé)

  De gekochte backstretcher was voor mijn dochter. Ik gebruik hem al twintig jaar zodra mij rug te veel belast is geweest. Ik ben zeer tevreden. Klachten zijn na enkele keren weer verdwenen

 33. Anglais

  Nellie van Steenbergen (client confirmé)

  Prima ding, bijzonder nuttig met heel goed resultaat…………als je het gebruik inpast in je dagelijks ritme……dat wel.

Afficher uniquement les commentaires en Français (0)

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *