In offerta!

Schienale originale

33 recensioni dei clienti

Original price was: €109,00.Current price is: €89,00.

Disponibile

Il modo efficace per combattere o prevenire il mal di schiena (a lungo termine). 30 noduli simili a pollici permettono di rilassare i muscoli dorsali, soprattutto nella zona della colonna vertebrale toracica. Applicato da molti terapeuti.

COD: 1091 Categoria:

Veelvuldig Samen Gekocht

Schienale originale + Scollatore
Prijs voor beide: 143,00

Descrizione

L'originale Backstretcher, il modo efficace per alleviare il mal di schiena.

Consigliato ai fisioterapisti. Progettato scientificamente per migliorare la postura, correggere le varie curve posturali che causano dolore, rigidità e stress.

Ultra resistente

Realizzato in legno di faggio sostenibile

Design brevettato

30 punti di pressione per rilassare la schiena

Allungamento ottimale

L’arco di 5 gradi garantisce un’elasticità ottimale

Fatto a mano

Ogni schienale è fatto a mano e quindi unico.

L’Original Backstretcher massaggia, allunga e mobilizza la colonna vertebrale in modo da far scomparire i sintomi. Per muoversi in modo corretto, la colonna vertebrale del torace deve potersi allungare di circa 5 gradi.

Ripristinare la mobilità della parte superiore della schiena

A causa dell’eccessiva posizione seduta e del poco esercizio fisico, la mobilità della parte superiore della schiena di molte persone diminuisce notevolmente. Questa carenza è compensata da una postura sbagliata, che provoca lombalgia e dolore al collo. La forma arrotondata dell’Original Backstretcher ripristina la mobilità della parte superiore della schiena.

Original price was: €109,00.Current price is: €89,00.Aggiungi al carrello

Migliorare la postura

I moduli massaggiano i muscoli lunghi lungo la colonna vertebrale, in modo che questa diventi più flessibile. Dopo un po’ la postura migliorerà. Combinando l’uso del Backstretcher con esercizi per gli addominali, si ha la certezza di un risultato duraturo.

Original price was: €109,00.Current price is: €89,00.Aggiungi al carrello

L'Original Backstretcher si applica nelle seguenti terapie:

L’originale Backstretcher, il modo efficace per combattere o prevenire il mal di schiena (a lungo termine). 30 noduli simili a pollici permettono di rilassare i muscoli dorsali, soprattutto nella zona della colonna vertebrale toracica. Applicato da molti terapeuti.

 • Fisioterapia
 • Chiropratica
 • Lo yoga
 • Agopuntura
 • Rilassamento

Per saperne di più sui disturbi che possono essere risolti e prevenuti con l’Original Backstretcher. Il vostro reclamo non è presente nell’elenco? Poi chiedete a uno dei nostri specialisti di prodotto quali sono le opzioni per i vostri reclami.

4.76
Based on 33 reviews
Write a Review

 1. Olandese

  Guus

  Echt een top product, 2 keer per dag 5 minuten liggen en mijn rugpijn verdween als sneeuw voor de zon!

 2. Inglese

  Ben (proprietario verificato)

  Helpt heel erg tegen rugpijn.

 3. Inglese

  Brouwer (proprietario verificato)

  Topding! Wij hebben ze vele jaren gebruikt in de sportschool voor mensen met lage rugklachten. Zelf gebruik ik ‘m ook al jaren.. Voornamelijk om steeds terugkerende klachten te voorkomen. Na een verhuizing is m’n oude achter gebleven op oude adres. Snel een nieuwe besteld..! Gewoon elke week 2* een kwartier onderhoud.. Nergens last van.. Ik kan ‘m iedereen aanraden met rugklachten.. Ook de nekstretcher is top!

 4. Inglese

  Menno uit Hellevoetsluis (proprietario verificato)

  TOPPRODUCT!! Ik had last van gespannen spieren in mijn rug wat erg zeer deed. Het straalde uit naar mijn onderbenen en lopen ging moeilijk. Eigenlijk was plat liggen het enige wat hielp Diclofenac werkte een klein beetje valium iets meer. Nu hoorde ik van een kennis over de backstretcher en dan specifiek de rolastretcher ik was erg benieuwd en was sceptisch over een simpel rekje met rollen. Nou dat gekke rekje met de groene rollen werkt écht goed! Mijn rugspieren ontspannen en ik lijk meer rechtop te staan en lopen. De rolastretcher werkte meteen pijnstillend, De nektretcher werkt ook lekker je voelt veel soepeler. Ik gebruik hem nu 6 dgn. En naar de fysiotherapeut hoef ik niet meer. Nu dagelijks erop 4 x 10 min. Belangrijk is wel dat je ontspannen gaat liggen met een muziekje erbij ofzo. Voelt in het begin hard aan maar het wordt steeds aangenamer. Bij mij gaat ie nooit meer weg. Het lopen gaat weer soepel ik kan mijn veters weer strikken en pijnstillers / verslappers zijn weg. Als de klachten helemaal weg zijn dan sta ik er mee op en ga ervoor slapen op liggen en evt. oefeningen erbij. 2×15 min voor onderhoud. Backstretcher bedankt voor deze uitvinding! Ik beveel het iedereen aan!

 5. Inglese

  Marieke Smit (proprietario verificato)

  Ik heb de rolastretcher samen met de neckstretcher. Ik ben super blij met deze goede kwaliteitsproducten. Ik waardeer het enorm, omdat ik voel wat het allemaal doet. Je lichaam zal er blij mee zijn. Corrigeert op een rustige en kleine stapjes je wervels op een goede manier. Ook kunnen deze producten goed voor je doen wat nog moet herstellen van bepaalde medicatie. Bij mij heeft de rolastretcher samen met de neckstretcher het meest gedaan. Ik gebruik het samen en apart van elkaar. Ik raad deze producten aan iedereen aan voor een goede houding en een goed herstel. Ik kreeg het alleen met oefeningen niet voor elkaar. Ook vind ik het fijn dat je het zelf thuis kan doen en zelf kan bepalen hoelang en intensief je het wilt doen. Bedankt Backstretcher

 6. Inglese

  P.J.Adriaansens (proprietario verificato)

  Een eerlijke fysiotherapeut wilde dit eigenlijk geheim houden,omdat het hem klanten ging kosten (hij zei dat bij wijze van grap). Maar het klopt wat mij betreft. Ik gebruik hem regelmatig en bij pijnklachten iets vaker en daarna vaak heel lang niet meer. Dus ik ben er blij mee.

 7. Inglese

  Hendriks (proprietario verificato)

  In het begin was het even wennen aan de bakcstretcher, maar hij bevalt erg goed. Ik heb de afgelopen maanden geen afspraak hoeven maken om mijn rug los te maken!

 8. Inglese

  Mark (proprietario verificato)

  Hoe simpel kan het zijn ! Een echte aanrader.

 9. Inglese

  Lucia Postma (proprietario verificato)

  Iedere keer wanneer ik een vermoeide en pijnlijke rug heb is de Rolastretcher voor mij een uitkomst!!

 10. Inglese

  J.Dubbelt (proprietario verificato)

  Voor mijn klachten is het een goede oplossing. Je moet in het begin wel even doorzetten maar daarna voel ik een enorme ontspanning in mijn rug. Heb van dezelfde backstretcher ook bij mijn revalidatie gebruikt gemaakt.

 11. Inglese

  Martijn (proprietario verificato)

  Goed om te doen en simpel. Het helpt bij mijn rugklachten vooral voor flexibiteit.

 12. Inglese

  J van der Voortman (proprietario verificato)

  Wat een prachtig apparaat, als je hem regelmatig gebruikt heb je geen last meer van je rugklachten.

 13. Inglese

  f.vaneijk@vkve.nl (proprietario verificato)

  simpel en doeltreffend

 14. Inglese

  Johan van den Heuvel (proprietario verificato)

  Ik gebruik de Backstretcher nu al enige tijd en heeft voor mij zeker voordeel. Al zijn sommige oefeningen niet volledig uit te voeren door mijzelf (gebrek aan mobiliteit) geeft het gebruik van de Backstretcher mij wel degelijk verlichting als ik rugklachten heb. De kwaliteit van de Backstretcher is prima. Ook over de levering van de Backstretcher heb ik geen klachten en het feit dat ik deze korte review schrijf geeft ook aan dat de nazorg (waarin mij gevraagd werd naar mijn ervaringen met de Backstretcher i.v.m. met de rugklachten) ook prima in orde is.

 15. Inglese

  Anita de Boer (proprietario verificato)

  Bij fysiotherapie heb ik gezegd. De backstretcher en ik zijn één geworden. Ik loop nu al bijna rechtop en mijn ademhaling is sterk verbeterd.

 16. Inglese

  Annet (proprietario verificato)

  Zeer blij met de backstretcher. Nu ruim een jaar in mn bezit. Bij last van mijn rug weer een aantal dagen gebruiken en dat helpt goed.

 17. Inglese

  de Boer (proprietario verificato)

  Zeer tevreden misschien iets van antislip er onder maken

 18. Inglese

  Hilde Wolters (proprietario verificato)

  De Backstrecther zorgt ervoor dat je tussendoor de rug de andere kant op kan strechen: de uitwerking ervan geeft weer ruimte tussen je ribben en aan de achterkant van je rug. Het verbetert je houding in de goede richting! Het is een aanrader voor thuis, scheelt een bezoekje aan de fysio;)

 19. Inglese

  Merel (proprietario verificato)

  Heel goed maak er veel gebruik van het helpt echt.

 20. Inglese

  Mathias Richter (proprietario verificato)

  It stretches the back and it helps with combination of swimming and other exercises for lower back

 21. Inglese

  Raeves (proprietario verificato)

  Alles oké met de bachstrecher , minder rugpijn midden rug, oefeningen die op het blad vermeld staan (bijgeleverd) lukken mij niet, te veel,pijn

 22. Inglese

  Monique (proprietario verificato)

  Prima apparaat, ik gebruik hem elke dag. En hoef niet meer naar de masseur.

 23. Inglese

  Loes Lamers (proprietario verificato)

  Werkt perfect voor mij. Borstspieren zijn weer los. Door mijn astma wil dat nog wel eens vast gaan zitten.

 24. Inglese

  Margreet (proprietario verificato)

  De backstretcher helpt mij enorm als ik last heb van vastzittende spieren en een pijnlijke, vermoeide rug. Ik voel dat mijn rug ook veel soepeler is als ik er regelmatig op lig. Ik ben heel blij dat ik de backstretcher heb aangeschaft en zou niet meer zonder willen.

 25. Inglese

  K.B. (proprietario verificato)

  Na 2 weken regelmatig gebruiken had ik een maand lang geen klachten meer van mijn bovenrug. Als ik het regelmatig blijf gebruiken dan blijft dit goed gaan.

 26. Inglese

  Jozee van Rheenen (proprietario verificato)

  Nog weinig resultaat maar ligt ook aan nog te weinig discipline om drie keer per dag erop te gaan liggen. Ik probeer dit consequenter te doen en tips zijn welkom.

 27. Inglese

  E Dijkstra (proprietario verificato)

  Na diagnose artrose in de onderrug de backstrecher aangeschaft. Nu is de rug soepeler en minder pijnlijk. Kan weer rechtop lopen zonder pijn.Voor mij dus een uitkomst.

 28. Inglese

  Dilien Hendrik (proprietario verificato)

  gebruikte dit al bij de kinésiste, heb ziekte van Bechterew en gebruik hem voor te kraken(losmaken) bij de dagen dat ik niet naar de kiné ga. Dus ben er heel content mee.

 29. Inglese

  Janny Schuiling Rijnberg (proprietario verificato)

  Sinds het gebruik van de backstretcher zijn mijn lage rugklachten aanzienlijk verminderd.

 30. Inglese

  Jeffry (proprietario verificato)

  De Backstretcher is een product dat effectief werkt bij mijn lage rugklachten. De klachten zijn vermindert.

 31. Inglese

  myriam rijsdijk (proprietario verificato)

  perfect om te zorgen dat je rug rechtblijft

 32. Inglese

  Frans knol (proprietario verificato)

  De gekochte backstretcher was voor mijn dochter. Ik gebruik hem al twintig jaar zodra mij rug te veel belast is geweest. Ik ben zeer tevreden. Klachten zijn na enkele keren weer verdwenen

 33. Inglese

  Nellie van Steenbergen (proprietario verificato)

  Prima ding, bijzonder nuttig met heel goed resultaat…………als je het gebruik inpast in je dagelijks ritme……dat wel.

Mostra solo le recensioni in Italiano (0)

Aggiungi una recensione

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *