Verzenden & retourneren

Verzenden
We verzenden uw order binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Leveringen vinden plaats via GLS Flexdelivery, zo kun je na het plaatsen van de bestelling een geschikt aflevermoment kiezen.

Retourneren
Bent u niet zeker of u baat heeft bij het gebruik van de stretcher dan kunt u uw proefperiode verlengen met 14 dagen. Neemt u in dat geval contact op met Help Medical, telefoon 035 5381188 voor deze verlenging.

Wanneer een levering niet aan uw wensen voldoet, kunt u deze voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen retour sturen. Wij zullen zorgen dat de terugbetaling binnen 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst terugbetaald wordt. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Vraag eerst een retournummer en adreslabel bij ons aan.

U krijgt vervolgens een mail met het retourformulier en een adreslabel. Vul het retourformulier in en plak het retourlabel op het pakket en breng deze naar een pakketpunt naar keuze.

Alleen zendingen met een retournummer worden in ontvangst genomen. Voor terugbetaling dient het product in ongeschonden staat te verkeren en in de originele verpakking te worden teruggezonden (i.v.m. wederverkoopbaarheid). Vul het retourformulier in met de noodzakelijke gegevens zodat wij kunnen zorgdragen voor een correcte afhandeling.

Vul het retourformulier in met de noodzakelijke gegevens zodat wij kunnen zorgdragen voor een correcte afhandeling.

Retour formulier