In offerta!

Rolastretcher

32 recensioni dei clienti

Original price was: €129,00.Current price is: €109,00.

Disponibile

Lavoro attivo sulla schiena. Con 20 rulli rivestiti in gomma della giusta larghezza, è possibile massaggiare i muscoli della schiena con la giusta angolazione. Prevenire e combattere il mal di schiena e migliorare le condizioni della schiena con il Rolastretcher.

COD: 1092

Veelvuldig Samen Gekocht

Rolastretcher + Scollatore
Prijs voor beide: Original price was: €163,00.Current price is: €149,00.

Descrizione

I rulli di legno rivestiti di gomma del Rolastretcher correggono la postura.

Il mal di schiena è spesso causato da una tensione eccessiva su alcuni muscoli. Questi muscoli tirano la schiena causando dolore nella parte bassa della schiena. Altri motivi di questo dolore possono essere

 • Problemi psicologici/emotivi
 • Privazione del sonno
 • StressPostura sbagliata
 • Freddo e/o umidità
Rolastretcher
Ultra resistente

Realizzato in legno di faggio sostenibile

20 rulli

I 20 rulli massaggiano la schiena nella giusta angolazione

Allungamento ottimale

L’arco di 5 gradi garantisce un’elasticità ottimale

Design unico

Per trattare e prevenire in modo sicuro i disturbi della schiena e del collo

Il Rolastretcher massaggia, allunga e mobilizza la schiena ogni giorno, facendo scomparire i sintomi. Per muoversi in modo corretto, la colonna vertebrale del torace deve potersi allungare di circa 5 gradi.

Rolastretcher exercise

Cosa si può fare?

L’eccessiva posizione seduta e il poco esercizio fisico riducono notevolmente la mobilità della parte superiore della schiena in molte persone. Questa mancanza viene compensata da una postura scorretta, con conseguenti dolori lombari e cervicali.

Original price was: €129,00.Current price is: €109,00.Aggiungi al carrello

La postura migliorerà.

Grazie alla sua forma arrotondata, il Rolastretcher ripristina la capacità di movimento della parte superiore della schiena. I rulli massaggiano i muscoli lunghi della colonna vertebrale e la colonna vertebrale diventa più flessibile. Dopo un po’ di tempo, adotterete una postura migliore. Combinando l’uso del Rolastretcher con gli esercizi per gli addominali si ottengono risultati duraturi.

Original price was: €129,00.Current price is: €109,00.Aggiungi al carrello

Rolastretcher massage

Il Rolastretcher viene utilizzato nelle seguenti terapie:

Essere attivi con la schiena. Attraverso 20 rulli, è possibile massaggiare i muscoli della schiena con la giusta angolazione posturale. Prevenire e combattere il mal di schiena e migliorare le condizioni della schiena con il Rolastretcher. Realizzato in legno di faggio (legno di allevamento) con rulli in legno rivestiti in gomma che “eseguono” il massaggio dei punti di pressione.

 • Fisioterapia
 • Chiropratica
 • Lo yoga
 • Agopuntura
 • Rilassamento

4.56
Based on 32 reviews
Write a Review

 1. Olandese

  Willem Steean

  10 minuten backstretchen gecombineerd met rug, been, arm en buikspieroefeningen zorgt voor een soepel verloop van de dag

 2. Inglese

  jasper (proprietario verificato)

  ik gebruik de rolastretcher nu een aantal maanden vrijwel elke avond zo’n 15 minuten. In de loop van de dag komt er een behoorlijke spanning in mijn rug met alle pijntjes van dien. Nadat ik van de rolastretcher afkom is de spanning helemaal verdwenen. De neiging om wat krom te lopen is ook opgelost. Heel tevreden dus. Een verbeterpunt is de montage van de rollers in het zijpaneel. Als je je rug wat wil masseren door over de rollers te rollen ipv stil te liggen, gaat vrij snel het zijpaneel loszitten. Dit kan je wel weer vastdrukken maar ik ‘rol’ niet meer op de rolastretcher.

 3. Inglese

  Michiel van Haren (proprietario verificato)

  Bevalt prima: verlicht klachten in nek en (lange) rugspieren .

 4. Inglese

  Jacob (proprietario verificato)

  Als ik last van mijn rug heb en ik ga even op de backstretcher dan voel ik me weer een stuk beter.

 5. Inglese

  Jaap Rijsdijk (proprietario verificato)

  Ik heb hem nog niet heel veel gebruikt, maar je kan behoorlijk ver rekken op de stretcher. Ik vindt alleen de oefeningen nog wat lastig (twijfel of ik ze goed doe).

 6. Inglese

  Christine (proprietario verificato)

  Na meer dan 20 jaar met rugklachten te hebben gelopen heb ik ruim 25 jaar geleden een backstretcher aangeschaft. En voor mij was het een “wonderding”. Nadat ik voorzichtig was begonnen de backstrechter te gebruiken verdwenen mijn klachten. Ik kon weer tillen en in de tuin werken. Nog steeds gebruik ik de backstretcher af en toe als ik pijnklachten heb en het is heel geruststellend te weten dat mijn klachten na een paar dagen weer verdwenen zijn. Ook heb ik in de loop der jaren veel mensen geattendeerd op de backstretcher en vaak heel positieve reacties terug gehad. Ik werk niet in de zorg, dus mijn adviezen waren niet gebaseerd op enige medische deskundigheid, puur gezien mijn eigen goede ervaringen. En ik zal ook reclame blijven maken voor dit “wonderding”.

 7. Inglese

  Marijke (proprietario verificato)

  Na alle goede recensies heb ik de rolastretcher gekocht en ik heb er geen moment spijt van gehad. De eerste dagen was het: hoe kom ik erop en dan vooral…hoe kom ik eraf…Maar ook daar kreeg ik handigheid in. Ik ben 61 jaar en heb al maanden last van mijn rug en loop daarvoor bij de fysio. De eerste keren erop liggen was dan ook geen pretje maar daar had ik rekening meegehouden. Na een paar dagen dacht ik stoer dat ik er wel langer op kon liggen… helaas dat was iets te voorbarig. Daarna weer voorzichtig opgebouwd en iedere keer De gebruiksaanwijzing vind ik wat summier en het zou fijn om een wat betere uitleg op YouTube te vinden. Voor de rest super blij met mijn stretcher!voelde ik verlichting als ik van de stretcher af kwam. Mijn rugklachten zijn nu na ruim 4 weken eindelijk verminderd. Als ik een eind gelopen heb en dan toch wat lichte klachten heb, dan ga ik er heerlijk 10 minuten op liggen en werkelijk; de pijn is weg. Voor mij is dit een fantastische uitvinding die mij daadwerkelijk heeft geholpen.

 8. Inglese

  Ricky Van Dalen (proprietario verificato)

  GE WEL DIG, had ik dit eerder geweten. Ik heb de Rola stretcher en de Nekstretcher nu een halve week en heb er zoveel baat bij! Ik ben zo blij dat ik dit ben tegengekomen op internet.

 9. Inglese

  Anja van Velsen (proprietario verificato)

  Ik heb deze backstretcher op advies van mijn fysio in 2007(!) aangeschaft en er zit nog geen spoor van slijtage op. Ik gebruik hem regelmatig en heb er veel baat bij. #uitstekend

 10. Inglese

  Marieke Smit (proprietario verificato)

  Ik ben blij met de rolastretcher voor mijn rug, super product

 11. Inglese

  Ster (proprietario verificato)

  Ik heb de rolastretcher. Wat fijn!!! Ik leg er een dikkere deken overheen en ik lig er elke dag kort op (1 min) aangezien zeer ik gevoelig ben. Ik doe dit voor het slapen gaan zodat mijn lichaam dan kan herstellen. Ik doe eerst de rolastretcher en daarna de nekstretcher. Beide 1 min. Nu in Corona zat Chiro dicht. Daarom dit aangeschaft. Had ik jaren eerder moeten doen!!!

 12. Inglese

  ThemeNectar

  Never quite seen anything like this toner. Fits perfectly into my routine and has tightened up some of my fine lines noticeably. Will be buying again.

 13. Inglese

  Fons Vernooij (proprietario verificato)

  Elke ochtend lig ik een paar minuten op de Rolastretcher omdat ik de neiging heb om krom te gaan lopen en daarmee mijn rug te verstijven. Dankzij de backstretcher kan ik mijn rug weer goed strekken. En een paar minuten is genoeg voor een goede werking. Mijn (inmiddels volwassen) kinderen heb ik ook een backstretcher cadeau gedaan, want zij hebben dezelfde neiging als ik.

 14. Inglese

  Peter van Dijk (proprietario verificato)

  GEWELDIG! Maakt de rugspieren en peesjes los, waardoor de wervels “ontspannen” en zenuwblokkades verminderen en zelfs geheel verdwijnen! Koop geen nieuw matras voor € 1000 maar investeer 1x in de rolatretcher voor de rest van je leven. Onverwoestbaar sterk bij normaal gebruik.

 15. Inglese

  piet (proprietario verificato)

  zeer tevreden over zowel de backstretcher als de rolastretcher, ik heb beide. Ze geven een fijne ontspanning in de hele rug, waardoor je in een veel betere houding bv loopt en fietst. Je hoeft er alleen maar een aantal minuten op te liggen of te rollen en je kunt weer vooruit. Een rug heeft op de lange duur de neiging om krom, voorover gebogen te gaan,, dus een backstretcher is essentieel om een rollatortoekomst te voorkomen.

 16. Inglese

  Marleen Aukes (proprietario verificato)

  Het werkt niet voor mij, ik blijk een erge scoliose en versleten rug te hebben. Mag hem niet eens meer gebruiken van specialist. Jammer, het ding is op zich goed.

 17. Inglese

  Angelo Isái (proprietario verificato)

  Hace ya cerca de 20 años que compre este aparato. Ha servido a por lo menos a tres generaciones y sigue funcionando impecablemente. ¡Excelente!

 18. Inglese

  Gery (proprietario verificato)

  Geweldig ding, ik heb de gewone Backstretcher en de Rolastretcher, één op mijn slaapkamer en één in de kamer! Elke dag 1 à 2 keer erop, doet voor mij wonderen! Wat een uitvinding! Veel wandelen levert bij de Backstretcher een optimale verbetering!

 19. Inglese

  Marijke Hendriks (proprietario verificato)

  Heeft geholpen bij langdurige rugpijn en helpt mijn spieren te ontspannen. Ik ben er erg blij mee!

 20. Inglese

  Yvonne martens (proprietario verificato)

  Ik ben er niet zo blij mee. Krijg er nog meer nek klachten van. Ik was te laat om hem terug te sturen, maar dat is míjn eigen fout. Het is erg jammer want ik vond het veel belovend.

 21. Inglese

  LM Heil (proprietario verificato)

  De backstretcher ziet er zeer solide en deugdelijk uit. in bepaalde gevallen kan hij denk ik goed bijdragen aan verbeteren houding etc. Helaas is hij voor mij niet geschikt mijn rug is te veel vergroeid om dit te corrigeren middels de stretcher. Erg pijnlijk bij gebruik. En inmiddels is er ook een en ander vastgesteld in een speciale rugpolie. Erg jammer van de aanschaf door mij maar een mens probeert wat….

 22. Inglese

  Plien (proprietario verificato)

  Door het (gedisciplineerd) gebruik te maken van de rolastretcher ben ik van mijn rugklachten afgekomen.

 23. Inglese

  Kevin van der Laak (proprietario verificato)

  Prima hulpmiddel om mijn rug beter aan te laten voelen.

 24. Inglese

  schmaing (proprietario verificato)

  met regelmatig gebruik, geeft zeker verlichting in mijn klachten. soms ervaar ik moeite met opstaan en het omhoog komen van de backstretcher, die handigheid moet ik nog leren

 25. Inglese

  Ron (proprietario verificato)

  Helpt echt. Kan niet anders zeggen. Service van webshop netjes.

 26. Inglese

  casper (proprietario verificato)

  ongelofelijk wat alleen de 1e keer al voor resultaat heeft. ik ben nu op dag 2. Mag ik zo vrij zijn om te zeggen, neem niet de vaste maar die mét de rollers. Ik heb ze allebei nu thuis staan. De ” vaste” doet mij te veel pijn, ik vind het rollen over de 20 rollen heel prettig en stukken dragelijker. Het doet nog steeds wel pijn, maar het voelt aan als een enorm stevige massage van een paar sterke handen tegelijk. mijn nek/rug schoot vaak al binnen 10 minuten weer in de pijnstand als ik bij de wekelijkse fysio de deur uitliep. Nu met dit apparaat….. ik ben pas op dag 2, maar weet nu al dat dit mijn probleem gaat oplossen. ik heb meteen t combi pakket genomen. blij dat ik de instelling heb, duurder zal wel beter zijn! dat is hier zeker het geval. die last van mijn rug, dat was me die nog geen 200 Euro dubbel en dwars waard. Houd er rekening mee dat je de eerste paar keer goed beurs bent op je rug, maar het voelt alsnog goed! ik heb geen aandelen, maar koop dit ding! en dan wel de roller versie.

 27. Inglese

  H. Groot (proprietario verificato)

  Wat een topding. Heerlijk mijn rug los rollen. Beter dan over de rand van het bed hangen

 28. Inglese

  Wim Schotman (proprietario verificato)

  op aanraden van een collega heb ik het aangeschaft ,mijn rug is wel wat beter geworden ,ik denk dat mijn rug nog beter zou zijn als ik wat alle avonden de backstretcher zou gebruiken maar soms schiet het er wel eens bij in ,maar ben zeer zeker blij dat ik het aangeschaft heb,en heb mijn collega voor het advies bedankt groet Wim

 29. Inglese

  Marianne Witlox (proprietario verificato)

  Gekocht voor mijn dochter van 18 die regelmatig rugpijn heeft; zij heeft veel baat bij de Backstretcher, maakt er regelmatig gebruik van en heeft hem al bij diverse mensen aanbevolen

 30. Inglese

  Fred Ehrismann (proprietario verificato)

  De moeite waar om hem aan te schaffen. Minder last van rug pijn. Absoluut een aanrader.

 31. Inglese

  A. Kleijwegt (proprietario verificato)

  Super tevreden over de Rolastretcher. Ik kan hem iedereen aanraden.

 32. Inglese

  Hermien Sas (proprietario verificato)

  Prima apparaat . Moet wel even doorzetten en oefenen. Langzaam opbouwen. Geen rugpijn meer!!

Mostra solo le recensioni in Italiano (0)

Aggiungi una recensione

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *