Contact

Staat uw vraag niet bij de meest gestelde vragen? Stel uw vraag dan via het contactformulier rechts. Vergeet niet uw eigen gegevens in te vullen, dan kan uw vraag z.s.m. behandeld worden.

Als u vragen heeft voor Mark van Straten, vermeld dan a.u.b. ook uw telefoonnummer op het contact formulier!

Help Medical BV

Sportlaan 14
4131 NN Vianen
Nederland

Telefoon 0031 35 538 1188
Email: info@backstretcher.nl

FAQ

Have more questions?
Check out the FAQ’s or leave a message above.

Heeft de Bachstretcher positieve effecten bij nek- en schouderpijn veroorzaakt door RSI?

De Backstretcher heeft zeker een positief effect op RSI-klachten in nek en schouders. Het manipuleert het thoracale gebied en brengt uw ruggengraat terug in de juiste positie, waardoor de druk op de nek, schouder en onderrug wordt verlicht.

Helpt de Back- of Rolastretcher bij een hernia?

De Backstretcher of Rolastretcher kunnen beide zeker helpen bij een hernia. Door de (vooral de thoracale) wervelkolom te strekken, wordt de wervelkolom beweeglijker en ontstaat er meer ruimte tussen de wervels. De vorm verbetert de houding waardoor de belasting op de onderrug en nek wordt verminderd. Ook gunstig bij een hernia.

Is het mogelijk om jullie producten op proef te gebruiken? En voor hoe lang?

Al onze Stretchers hebben een probeertermijn van 14 dagen. Bestel eenvoudig online en wanneer u niet 100% zeker bent, is in overleg een verlengde proefperiode mogelijk. Als er geen effect is, kunt u het retourneren. U betaalt alleen de verzending (ca. € 4,50).