Rolastretcher

32 avis client

129,00

En stock

S’occuper activement de son dos. 20 rouleaux massent les muscles du dos dans l’angle de position correct. Prévenir ou combattre le mal de dos et améliorer l’état de votre dos.

UGS : 1092 Catégorie :

Veelvuldig Samen Gekocht

Rolastretcher + Détacheur de cou
Prijs voor beide: 179,00

Description

Les rouleaux en bois rembourrés de caoutchouc du Rolastretcher corrigent votre posture.

Le mal de dos est souvent causé par une tension trop forte sur certains muscles. Ces muscles tirent sur le dos, ce qui provoque des douleurs dans le bas du dos. D’autres raisons peuvent être à l’origine de cette douleur :

 • Problèmes psychologiques/émotionnels
 • Privation de sommeil
 • StressMauvaise posture
 • Froid et/ou humidité
Ultra durable

Fabriqué en bois de hêtre durable

20 rouleaux

Les 20 rouleaux massent votre dos dans le bon angle.

Étirement optimal

L’arc de 5 degrés permet un étirement optimal

Un design unique

Traiter et prévenir en toute sécurité les problèmes de dos et de cou

Le Rolastretcher masse, étire et mobilise votre dos tous les jours, de sorte que vos symptômes peuvent disparaître. Pour se déplacer correctement, la colonne vertébrale doit pouvoir s’étirer d’environ 5 degrés.

Que pouvez-vous faire ?

En raison d’une position assise trop longue et d’un manque d’exercice, la mobilité de la partie supérieure du dos diminue considérablement chez de nombreuses personnes. Cette lacune est compensée par une mauvaise posture, ce qui entraîne des lombalgies et des cervicalgies.

129,00Ajouter au panier

Votre posture s'améliore

La forme arrondie du Rolastretcher rétablit la mobilité du haut du dos. Les rouleaux massent les muscles longs le long de la colonne vertébrale et celle-ci devient plus souple. Au bout d’un certain temps, votre posture s’améliorera. Combinez l’utilisation du Rolastretcher avec des exercices abdominaux et vous êtes assuré d’un résultat durable.

129,00Ajouter au panier

Le Rolastretcher est appliqué dans les thérapies suivantes :

S’occuper activement de son dos. 20 rouleaux massent les muscles du dos dans l’angle de position correct. Prévenir ou combattre le mal de dos et améliorer l’état de votre dos. Fabriqué en hêtre (bois d’élevage) avec des rouleaux synthétiques confortables.

 • Physiothérapie
 • Chiropratique
 • Yoga
 • Acupuncture
 • Détente

En savoir plus sur les problèmes qui peuvent être résolus et évités grâce au Rolastretcher. Votre plainte ne figure pas dans la liste ? Ensuite, demandez à l’un de nos spécialistes des produits quelles sont les options possibles pour vos plaintes.

4.56
Based on 32 reviews
Write a Review

 1. Néerlandais

  Willem Steean

  10 minuten backstretchen gecombineerd met rug, been, arm en buikspieroefeningen zorgt voor een soepel verloop van de dag

 2. Anglais

  jasper (client confirmé)

  ik gebruik de rolastretcher nu een aantal maanden vrijwel elke avond zo’n 15 minuten. In de loop van de dag komt er een behoorlijke spanning in mijn rug met alle pijntjes van dien. Nadat ik van de rolastretcher afkom is de spanning helemaal verdwenen. De neiging om wat krom te lopen is ook opgelost. Heel tevreden dus. Een verbeterpunt is de montage van de rollers in het zijpaneel. Als je je rug wat wil masseren door over de rollers te rollen ipv stil te liggen, gaat vrij snel het zijpaneel loszitten. Dit kan je wel weer vastdrukken maar ik ‘rol’ niet meer op de rolastretcher.

 3. Anglais

  Michiel van Haren (client confirmé)

  Bevalt prima: verlicht klachten in nek en (lange) rugspieren .

 4. Anglais

  Jacob (client confirmé)

  Als ik last van mijn rug heb en ik ga even op de backstretcher dan voel ik me weer een stuk beter.

 5. Anglais

  Jaap Rijsdijk (client confirmé)

  Ik heb hem nog niet heel veel gebruikt, maar je kan behoorlijk ver rekken op de stretcher. Ik vindt alleen de oefeningen nog wat lastig (twijfel of ik ze goed doe).

 6. Anglais

  Christine (client confirmé)

  Na meer dan 20 jaar met rugklachten te hebben gelopen heb ik ruim 25 jaar geleden een backstretcher aangeschaft. En voor mij was het een “wonderding”. Nadat ik voorzichtig was begonnen de backstrechter te gebruiken verdwenen mijn klachten. Ik kon weer tillen en in de tuin werken. Nog steeds gebruik ik de backstretcher af en toe als ik pijnklachten heb en het is heel geruststellend te weten dat mijn klachten na een paar dagen weer verdwenen zijn. Ook heb ik in de loop der jaren veel mensen geattendeerd op de backstretcher en vaak heel positieve reacties terug gehad. Ik werk niet in de zorg, dus mijn adviezen waren niet gebaseerd op enige medische deskundigheid, puur gezien mijn eigen goede ervaringen. En ik zal ook reclame blijven maken voor dit “wonderding”.

 7. Anglais

  Marijke (client confirmé)

  Na alle goede recensies heb ik de rolastretcher gekocht en ik heb er geen moment spijt van gehad. De eerste dagen was het: hoe kom ik erop en dan vooral…hoe kom ik eraf…Maar ook daar kreeg ik handigheid in. Ik ben 61 jaar en heb al maanden last van mijn rug en loop daarvoor bij de fysio. De eerste keren erop liggen was dan ook geen pretje maar daar had ik rekening meegehouden. Na een paar dagen dacht ik stoer dat ik er wel langer op kon liggen… helaas dat was iets te voorbarig. Daarna weer voorzichtig opgebouwd en iedere keer De gebruiksaanwijzing vind ik wat summier en het zou fijn om een wat betere uitleg op YouTube te vinden. Voor de rest super blij met mijn stretcher!voelde ik verlichting als ik van de stretcher af kwam. Mijn rugklachten zijn nu na ruim 4 weken eindelijk verminderd. Als ik een eind gelopen heb en dan toch wat lichte klachten heb, dan ga ik er heerlijk 10 minuten op liggen en werkelijk; de pijn is weg. Voor mij is dit een fantastische uitvinding die mij daadwerkelijk heeft geholpen.

 8. Anglais

  Ricky Van Dalen (client confirmé)

  GE WEL DIG, had ik dit eerder geweten. Ik heb de Rola stretcher en de Nekstretcher nu een halve week en heb er zoveel baat bij! Ik ben zo blij dat ik dit ben tegengekomen op internet.

 9. Anglais

  Anja van Velsen (client confirmé)

  Ik heb deze backstretcher op advies van mijn fysio in 2007(!) aangeschaft en er zit nog geen spoor van slijtage op. Ik gebruik hem regelmatig en heb er veel baat bij. #uitstekend

 10. Anglais

  Marieke Smit (client confirmé)

  Ik ben blij met de rolastretcher voor mijn rug, super product

 11. Anglais

  Ster (client confirmé)

  Ik heb de rolastretcher. Wat fijn!!! Ik leg er een dikkere deken overheen en ik lig er elke dag kort op (1 min) aangezien zeer ik gevoelig ben. Ik doe dit voor het slapen gaan zodat mijn lichaam dan kan herstellen. Ik doe eerst de rolastretcher en daarna de nekstretcher. Beide 1 min. Nu in Corona zat Chiro dicht. Daarom dit aangeschaft. Had ik jaren eerder moeten doen!!!

 12. Anglais

  ThemeNectar

  Never quite seen anything like this toner. Fits perfectly into my routine and has tightened up some of my fine lines noticeably. Will be buying again.

 13. Anglais

  Fons Vernooij (client confirmé)

  Elke ochtend lig ik een paar minuten op de Rolastretcher omdat ik de neiging heb om krom te gaan lopen en daarmee mijn rug te verstijven. Dankzij de backstretcher kan ik mijn rug weer goed strekken. En een paar minuten is genoeg voor een goede werking. Mijn (inmiddels volwassen) kinderen heb ik ook een backstretcher cadeau gedaan, want zij hebben dezelfde neiging als ik.

 14. Anglais

  Peter van Dijk (client confirmé)

  GEWELDIG! Maakt de rugspieren en peesjes los, waardoor de wervels “ontspannen” en zenuwblokkades verminderen en zelfs geheel verdwijnen! Koop geen nieuw matras voor € 1000 maar investeer 1x in de rolatretcher voor de rest van je leven. Onverwoestbaar sterk bij normaal gebruik.

 15. Anglais

  piet (client confirmé)

  zeer tevreden over zowel de backstretcher als de rolastretcher, ik heb beide. Ze geven een fijne ontspanning in de hele rug, waardoor je in een veel betere houding bv loopt en fietst. Je hoeft er alleen maar een aantal minuten op te liggen of te rollen en je kunt weer vooruit. Een rug heeft op de lange duur de neiging om krom, voorover gebogen te gaan,, dus een backstretcher is essentieel om een rollatortoekomst te voorkomen.

 16. Anglais

  Marleen Aukes (client confirmé)

  Het werkt niet voor mij, ik blijk een erge scoliose en versleten rug te hebben. Mag hem niet eens meer gebruiken van specialist. Jammer, het ding is op zich goed.

 17. Anglais

  Angelo Isái (client confirmé)

  Hace ya cerca de 20 años que compre este aparato. Ha servido a por lo menos a tres generaciones y sigue funcionando impecablemente. ¡Excelente!

 18. Anglais

  Gery (client confirmé)

  Geweldig ding, ik heb de gewone Backstretcher en de Rolastretcher, één op mijn slaapkamer en één in de kamer! Elke dag 1 à 2 keer erop, doet voor mij wonderen! Wat een uitvinding! Veel wandelen levert bij de Backstretcher een optimale verbetering!

 19. Anglais

  Marijke Hendriks (client confirmé)

  Heeft geholpen bij langdurige rugpijn en helpt mijn spieren te ontspannen. Ik ben er erg blij mee!

 20. Anglais

  Yvonne martens (client confirmé)

  Ik ben er niet zo blij mee. Krijg er nog meer nek klachten van. Ik was te laat om hem terug te sturen, maar dat is míjn eigen fout. Het is erg jammer want ik vond het veel belovend.

 21. Anglais

  LM Heil (client confirmé)

  De backstretcher ziet er zeer solide en deugdelijk uit. in bepaalde gevallen kan hij denk ik goed bijdragen aan verbeteren houding etc. Helaas is hij voor mij niet geschikt mijn rug is te veel vergroeid om dit te corrigeren middels de stretcher. Erg pijnlijk bij gebruik. En inmiddels is er ook een en ander vastgesteld in een speciale rugpolie. Erg jammer van de aanschaf door mij maar een mens probeert wat….

 22. Anglais

  Plien (client confirmé)

  Door het (gedisciplineerd) gebruik te maken van de rolastretcher ben ik van mijn rugklachten afgekomen.

 23. Anglais

  Kevin van der Laak (client confirmé)

  Prima hulpmiddel om mijn rug beter aan te laten voelen.

 24. Anglais

  schmaing (client confirmé)

  met regelmatig gebruik, geeft zeker verlichting in mijn klachten. soms ervaar ik moeite met opstaan en het omhoog komen van de backstretcher, die handigheid moet ik nog leren

 25. Anglais

  Ron (client confirmé)

  Helpt echt. Kan niet anders zeggen. Service van webshop netjes.

 26. Anglais

  casper (client confirmé)

  ongelofelijk wat alleen de 1e keer al voor resultaat heeft. ik ben nu op dag 2. Mag ik zo vrij zijn om te zeggen, neem niet de vaste maar die mét de rollers. Ik heb ze allebei nu thuis staan. De ” vaste” doet mij te veel pijn, ik vind het rollen over de 20 rollen heel prettig en stukken dragelijker. Het doet nog steeds wel pijn, maar het voelt aan als een enorm stevige massage van een paar sterke handen tegelijk. mijn nek/rug schoot vaak al binnen 10 minuten weer in de pijnstand als ik bij de wekelijkse fysio de deur uitliep. Nu met dit apparaat….. ik ben pas op dag 2, maar weet nu al dat dit mijn probleem gaat oplossen. ik heb meteen t combi pakket genomen. blij dat ik de instelling heb, duurder zal wel beter zijn! dat is hier zeker het geval. die last van mijn rug, dat was me die nog geen 200 Euro dubbel en dwars waard. Houd er rekening mee dat je de eerste paar keer goed beurs bent op je rug, maar het voelt alsnog goed! ik heb geen aandelen, maar koop dit ding! en dan wel de roller versie.

 27. Anglais

  H. Groot (client confirmé)

  Wat een topding. Heerlijk mijn rug los rollen. Beter dan over de rand van het bed hangen

 28. Anglais

  Wim Schotman (client confirmé)

  op aanraden van een collega heb ik het aangeschaft ,mijn rug is wel wat beter geworden ,ik denk dat mijn rug nog beter zou zijn als ik wat alle avonden de backstretcher zou gebruiken maar soms schiet het er wel eens bij in ,maar ben zeer zeker blij dat ik het aangeschaft heb,en heb mijn collega voor het advies bedankt groet Wim

 29. Anglais

  Marianne Witlox (client confirmé)

  Gekocht voor mijn dochter van 18 die regelmatig rugpijn heeft; zij heeft veel baat bij de Backstretcher, maakt er regelmatig gebruik van en heeft hem al bij diverse mensen aanbevolen

 30. Anglais

  Fred Ehrismann (client confirmé)

  De moeite waar om hem aan te schaffen. Minder last van rug pijn. Absoluut een aanrader.

 31. Anglais

  A. Kleijwegt (client confirmé)

  Super tevreden over de Rolastretcher. Ik kan hem iedereen aanraden.

 32. Anglais

  Hermien Sas (client confirmé)

  Prima apparaat . Moet wel even doorzetten en oefenen. Langzaam opbouwen. Geen rugpijn meer!!

Afficher uniquement les commentaires en Français ()

Ajouter un Avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *