gototopgototop
Klachten overzicht

Rug,- nek-, schouder- RSI-klachten, alsmede spanningshoofdpijnen  zijn klachten die veelal voorkomen door een verkeerde houding en/ of langdurige eenzijdige belasting van het  lichaam. Deze verkeerde houding en belasting veroorzaken bovenmatige slijtage van de gewrichten en spierpijnen

 

rugklachten_8

Rugklachten en nekpijn ontstaan door de 'over' spanning van de rug en nekspieren. Deze spieren trekken als het ware aan de rug waardoor er pijn in de onderrug en nek ontstaat.
Lees verder...

rsi

RSI komt meestal voort uit langdurig de zelfde beweging maken of langdurig een verkeerde houding aannemen, met als gevolg pijn onder in de rug, in de schouders of in de nek.
Lees verder...

nek

Nekklachten kunnen worden veroorzaakt door spierspanningen in de hals, de schouders en het hoofd, en kunnen het gevolg zijn van een lichaamshouding, ongelukken, sociale of psychische spanningen of van vermoeidheid.
Lees verder...

hoofdpijn

Hoofdpijn wordt veroorzaakt door spierspanningen in de nek. Met de Neckstretcher kunnen deze spanningshoofdpijnen, alsmede stijve of vastzittende nekspieren bestreden worden.
Lees verder...